3 Winterwortels
3 Scholfilets
1/2 pakje gerookte zalm
viskruiden
rucola
Boursin cuisine kruiden
Bosuitjes
* Cuisipro julienneschiller
* Demeijere sauteuses (sauspannetjes)
Snij de winterwortels in de lengte met de julienneschiller in lange slierten.
Kruid de scholfilet met viskruiden en rol op met een plakje gerookte zalm,
rucola en rivierkreeftjes. Zet vast met een houten prikker en leg in de dichte stoomschaal.
Stoom de wortelslierten in de gaatjesschaal van de stoomoven en plaats de dichte stoomschaal met scholfilet eronder, 8 minuten op 80 graden.
Fruit de bosuitjes in een sauspannetje en voeg de Boursin cuisine toe.
Warm dit even door.
Snij de scholrolletjes in stukjes en serveer op een bedje van wortel, met een lepel saus erover. Heerlijk met aardappelpuree.
* verkrijgbaar in de kookwinkel van Keukencentrum Texel